Tijdingen energie opvolging

Geachte dames en heren,
Beste Pro Flandria leden en sympathisanten,
Beste Vlaamse vrienden, 

Onze zeer gewaardeerde en uitgebreide Tijdingen energie kwam op het perfecte moment. In opvolging hiervan hebben we twee waardevolle vragen gekregen van mevr Françoise Chombar, Guido Camps en Jan Wostyn (Vista). Zij zijn betrokken bij en voorstander van 2 petities die de verlenging van de kernenergiecentrales verdedigen.

We willen jullie graag deze info doorgeven zodat u volledig uit vrije wil en overtuiging hieraan kan deelnemen. Het is belangrijk dat we onze stem in dit debat laten horen. De toekomst van Vlaanderen  zowel economisch als sociaal staan op het spel. Daarom dat we hieraan uitgebreide aandacht en energie willen schenken. De volgende generaties rekenen op onze inzet en overtuigingskracht.

Heel hartelijk dank voor jullie steun en enthousiasme. Vooral bijzondere dank aan Françoise Chombar, Guido Camps en Jan Wostyn die dit thema opnieuw in de kijker hebben geplaatst waardoor een positieve kentering mogelijk is.
Ook jullie kunnen jullie steun geven door in te tekenen op de petities :

  1. petitie op de website www.keepthelightson.be 
  2. Vista start een petitie om de twee jongste kerncentrales – van Doel en Tihange – open te houden. Voor Vista is dat de meest klimaatvriendelijke en vooral sociale keuze.

Doe het vandaag nog. 
Voor een zelfstandig Vlaanderen dat economisch en sociaal sterk staat!

Met vriendelijke, Vlaamse groeten,

Het Tijdingen Team